Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Ke zvolení Hamáčka

Temná současnost novopečeného předsedy ČSSD Jana Hamáčka. Takový muslofil nebyl snad ani Sobotka. Přední rádio české alternativy svobodny-vysilac.cz přináší informace o čelním představiteli ČSSD. Prosím maximálně sdílejte mezi co nejvíce přátel a skupin, ať se tato informace dostane mezi co nejvíce lidí. Můžete také zkopírovat do schránky, a posílat vašim přátelům e-mailem. Naší jedinou zbraní je informovanost. Sledujte program svobodny-vysilac.cz pro další informace.

  • ke-zvoleni-hamacka

Jan Hamáček (nar. 4. listopadu 1978 Šmilovského 1461, Mladá Boleslav) byl zvolen 19. února 2018 předsedou ČSSD. Jaká je ale jeho temná současnost? Jan Hamáček navštívil 22. září 2017 islámské centrum v Praze Alfirdaus na adrese Na Košince 2453/1a, Libeň, Praha 8. V tomto islámském centru se káže islámský extrémismus a fanatismus.

Mimochodem ve stejné ulici, tedy Na Košince 502/1, v Praze 8 Libni, se nachází druhá muslimská modlitebna. Na pražské Libni nalezneme dokonce třetí mešitu na adrese Pivovarnická 3, a také ve stejné části Prahy 8 v Tróje najdeme studentskou kolej se čtvrtou muslimskou modlitebnou na adrese Pátkova 3.
V Libni třeba působí arabská firma MRAD,s.r.o. na ulici Švábky 2 Libeň, Praha 8. Zde je jednatelem MARWAN MRAD s adresou bydliště v Libanonu, a MAZEN MRAD také z Libanonu.
Pokud jim vyhládne, mohou si v Libni skočit buď do halal restaurace Curry House, Novákových 7 Libeň, Praha 8, nebo Rana Pakistani Restaurant Na Dědince 515/12, Libeň, Praha 8. Tam si mohl zaskočit po návštěvě Alfirdaus třeba i Jan Hašek, co myslíte?

Zajímavé je, že toto islámské centrum Alfirdaus se 18. února 2016 přestěhovalo do pražské Libně z brněnské adresy Masarykova 307/30.

Mimochodem tady také ve stejné ulici, tedy Masarykova 433/23 sídlí jazyková škola arabštiny a také muslimská modlitebna. Ještě, že to tak dopadlo. Chudák Jan Hašek by dříve musel do Alfirdaus až do Brna.

Islámské centrum Alfirdaus bylo založeno 5. srpna 2008, jednatelem centra je Kuvajťan Bader Mea Eknaifith, který v ČR žije od roku 2007. Bader Mea Eknaifith (Vídeňská 849/13, Štýřice, Brno).
od 13. srpna 2009 podnikal v oborech mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti, a od 4. dubna 2007 do 13. srpna 2009 vyučoval arabštinu.

Tento Bader Mea Eknaifith jednatel islámského kulturního centra Alfirdaus působí v realitní firmě Euro Elite, s. r. o. (Cacovice 63/2, Maloměřice, Brno) s dalším Kuvajťanem jménem ALIA SALEM A ALSABAH.
A v další společnosti MANBEL ALKEAR s.r.o. (třída Kapitána Jaroše 1922/3, Černá Pole, Brno), ve které podniká s dalším krajanem Kuvajťanem MUHAMMADEM DH N O ALOSSAIMIM.

Toto jen příklad aktivit, a jakým způsobem podnikají muslimové v ČR ve velkém, a s kým se stýká předseda ČSSD Jan Hamáček. Islámské centrum Alfirdaus má výborné kontakty s českými úřady a politiky.
Pořádají se zde např. akce propagační snídaně/obědy v mešitě spoluorganizované vládní organizací HateFree Culture. Projekt má na starosti Agentura pro sociální začleňování, jeden z odborů Úřadu vlády ČR.

Další konferenci českých muslimů o terorismu, kde přednášel např. pan Sáňka, nebo další krajan Kuvajťan Dr. Muhammad Al Oteaibi. Dříve tu byla jazyková škola, později zde na Palmovce v ul. Na Košince byla založena mešita.

Takže:
1. jednatel Alfirdaus je Kuvajťan Bader Mea Eknaifith,
2. který podniká s dalším Kuvajťanem ALIA SALEMEM A ALSABAHIM,
3. a také podniká s dalším Kuvajťanem MUHAMMADEM DH N O ALOSSAIMIM,
4. A do Alfirdaus si na přednášky zvou dalšího Kuvajťana Dr. Muhammada Al Oteaibiho.

Závěrem je důležité zmínit, že pod hlavičkou ministerstva vnitra (dříve Milan Chovanec ČSSD) běží program pro integraci nových cizinců v ČR. Spolupracuje na něm spolek Slovo 21, právě s tímto islámským centrem Alfirdaus. Spolek Slovo 21 ředitelky Jeleny Silajdžić v roce 2015 obdržel celkem na grantech a dotacích 25 148 073,- Kč, a je také podporované norskými fondy resp. EEA Grants.org, čímž se na své stránce chlubí. V tomto spolku Slovo 21 působí Martina Horváthová a Michal Miko, kteří se účastnili amerického vládního programu International visitors leadership.

Toto tvrdě proislámské centrum Alfirdaus veřejně a oficiálně podporuje předseda ČSSD Jan Hamáček. ČSSD se stane daleko horší muslofilní stranou než byla za Bohouše Sobotky spolu se zákulisními lobbisty Martinem Hoferekem či Milošem Růžičkou.

zdroj: https://www.facebook.com/groups/1561052077554901/permalink/1979472459046192/

{modulepos underarticle}

Komentáře

Komentáře  

#1 epshark@seznam.cz 2018-02-20 09:26
ČSSD je katastrofální strana co napáchala jenom škody. Je na čase aby zanikla. Nic dobrého pro ČR neudělala. Zbohem ČSSD, smutno nám rozhodně nebude...

http://www.epshark.cz/clanek/444/novym-predsedou-cssd-se-stal-al-hamacek
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře