Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Vládní krize je především o získání dalších trafik

Levicové parlamentní strany dobře vědí, že nezískají plnou sto jedničku pro vyvolání nedůvěry vládě, a tak proto komunisté spolu se sociálními demokraty vyzývají předsedu Vlády k vyvolání hlasování o důvěře. Míček je levičáky šikovně přehozený na vládní stranu. Zatímco se lidé radují z možného konce koalice, levicoví politici dobře vědí, že žádný konec nebude. Karolína Peake sice hovoří o konci vlády, zároveň si velmi dobře uvědomuje, že s koncem modré vlády přivádí svého stranického pašíka na pomyslnou zabijačku, ze které by bývalá hvězda Véčkařů vylezla jako bezejmenný pilíř Nečasova krovu.

 
  • vladni-krize-je-predevsim-o-ziskani-dalsich-trafik

Chameleonská levice zkouší udělat dojem na své příznivce. Ten dojem, hra na nějakou odvahu, to přeci zapůsobí na kdejakého fandu oranžové i rudé názorové klaky. Nečas vyhodil kolem 12 ministrů a nikdy kvůli personálním rošádám nedošlo ke konci vlády. Proč by nyní kvůli ministraničce měl přijít o další možnost vládnutí? Karel Schwarzenberg kandiduje na prezidenta republiky a jakýkoli konec vlády je v jeho neprospěch. Nikdo z vládní koalice ve skutečnosti nechce konec Nečasovy éry. Politické zájmy vládních stran jsou skrývány v zástupných důvodech.

Když odejde pravičák, přijde levičák, který by mohl k vládě přistupovat podle krajského receptu. Tohle je pouho pouhá ideologie bez jakéhokoli reálna. Pokud LIDEM o osmi poslancích, z nichž ne všichni jsou členy ministrany, odejde z vlády, přijde o tučné příjmy za své ministry. Zároveň odchodem pidistrany dojde k jejímu zániku. Poslanecký klub Peake ……..o tom snad radši nemluvit. TOPka i ODSka nejsou tolik závislými  na současném vládním angažmá. To, co je možné tady uprostřed Evropy, to není možné například u protinožčů v Austrálii.

Parta poslanců se odtrhne a založí si partaj, ještě k tomu získá místečko ve vládě. Kde je demokracie? V demokracii by se neměly na vládě podílet  nikým nevolené strany s neznámými stranickými programy. Zájmová skupinka osmi nyní pouští hromy a blesky, aby ve stínu diplomatických nápověď otevřela dveře k dalším trafikám. Médii vypraná Peake nemající na první pohled nic společného s černotami Véček nyní zahájí stejně (ne)čestnou cestu k obchodování. Tři Nečasovy zrady připomínají tři kouzelné oříšky popelky, které pokaždé pro ctěnou Peake přinášejí nové a ještě novější šance na uplatnění svého Já.

Poslední zrada Petra Nečase otevírá další možnosti obchodničení, ve kterých načas naroste bankovní konto. Na obzoru může být další vládně nevládní funkce seznamující Peake s dalšími vlivnými barony české politiky. LIDEM přemýšlí a jednou z variant je konstruktivní opozice. Co to ale je ta konstruktivní opozice? Je to snad skupina osmi stojící mimo vládní slepenec tiše podporující vládu s jejími návrhy? LIDEM vyzvala své ministry k demisi k 10. lednu 2013. Pravděpodobně se jedná o liché datum , které se bude měnit ještě několikrát. Další týdny budou ve znamení vládní krize, která skončí dalšími zásnubami mezi LIDEM, TOP09 A ODS.

Další týdny budou také ve znamení levicových her, ve kterých hoši od Bobří řeky pohrozí, zatančí a pohovoří o možných řešeních, která ve skutečnosti neznamenají vůbec nic. Takový občan a jeho zájmy…..to je poslední mantra, kvůli které by se politici snažili. Levici ani pravici nejde o občany. Cesta do vlády totiž přináší další peníze, další potenciální pravomoci produkující další peníze. Nakonec česká politika je pouze cestou za penězi. Celých dvacet let se tady neděje nic jiného, než obyčejné cestování za majetkem, ve které hrají prim modrá ODS a oranžová ČSSD.  Oba dva rozkradli tuto zemi a spolu s dalšími parlamentními stranami ji rozkrádají jako na běžícím pásu. Sobotkova zvolání nejsou o niče jiném, než o touze podílet se na získávání peněz.

Touha po moci, majetku a trafikách je mnohem větší než jakékoli chápání dobra a zla. Proto je méně pravděpodobné, že vládní “krize” skončí smrtí vládní koalice. Pokud by k tomu přeci jen došlo, moc získá jiný černý princ. Česká republika se nachází v politickém paradoxu, ve kterém ani jedno řešení není přívětivé pro občany a jejich republiku. Levičáci i pravičáci v parlamentu kradou stejným tempem. V tomhle neexistují žádné stranické rozdíly.

zdroj:http://www.hrebenar.eu/2012/12/vladni-krize-je-predevsim-o-ziskani-dalsich-trafik/

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#1 Ladislav Vaněk 2012-12-25 13:48
Brilantní článek. Bohužel - východiska v nedohlednu ... Tímto "vozem naplněným hnojem" pohnou až příští parlamentní volby.
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře