Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Voliči J. Drahoše ztratili morálku, ale sami sebe považují za LEPŠÍ LIDI.

Nemá –li jít naše země za 5 let do kytek, musí okamžitě ustat vymývání hlav dětí a studentů ve školách všech stupňů a musí dojít k okamžité změně dikce veřejnoprávních médií.

Ministerstvo školství, ministerstvo kultury a veřejnoprávní média musí radikálně změnit svoji finanční a obsahovou politiku ve prospěch lidu této země a ne ve prospěch lidí, kteří nejenže jsou financováni veřejnými prostředky z kapes nás všech, ale kteří jsou navíc i finančně podporováni penězi z USA, z Německa a z EU skrze nejrůznější neziskovky a jejich tzv. projekty.

  • volici-j-drahose-ztratili-moralku-ale-sami-sebe-povazuji-na-lepsi-lidi

A to vše proti dobru naší země a jejich obyvatel! Školství je ze zákona apolitické, takže všechny učitelky a učitelé, docenti a profesoři, kteří říkali dětem, koho by měli volit jejich rodiče nebo koho mají volit plnoletí studenti sami, vlastně porušili zákon a měli by být vedeni k trestní odpovědnosti! Politická a náboženská propaganda na půdě školy je nezákonná. Tuto situaci mají povinnost řešit kontrolní orgány Ministerstva školství, ale také Policie ČR.

Mimochodem, do protizemanovské hysterie se zapojila i katolická i evangelická církev! Různé farnosti na vlastních webových stránkách doporučovaly svým ovečkám, koho mají volit. A prezident Zeman to nebyl! Například synodní rada evangelické církve veřejně doporučovala volbu Drahoše a psala toto: „Chceme prezidenta, který usiluje o slušnost a spravedlnost, zastává demokratické hodnoty a záleží mu na důstojnosti a hodnotě každého člověka“ http://www.christnet.eu/zpravy/28951/synodni_rada_evangelicke_cirkve_voli_drahose_predst avitele_cirkvi_varuji_pred_fauly_v_kampani.url

ČT předvedla při hodnocení voleb vrchol licoměrnosti! Například ze čtyř pozvaných politologů byli všichni čtyři příznivci Jiřího Drahoše a sami to veřejně deklarovali! Ani se neobtěžovali říkat prezidentu Zemanovi „pan prezident“, ale jenom Miloš Zeman. Naproti tomu velmi často hovořili o „profesoru“ Drahošovi. Redaktor ČT Borek se snažil, co mu síly stačily, rozdmýchat téma, že volby přece jen ovlivňovalo Putinovo Rusko. Ani slovo o tom, že téměř všechny hosty, které ČT a Český rozhlas STÁLE zvou do svého vysílání, zcela nepokrytě platí nejrůznějšími způsoby USA, EU, Německo – konkrétně sudetoněmecký landsmanšaft, či Sorosovy neziskovky anebo tunelář Bakala.

ČT po celou dobu, kdy hodnotila volby, měla na titulním webu zpravodajství napsáno toto: „Dokáže Jiří Drahoš porazit stávající hlavu státu Miloše Zemana?“ Během celodenního vysílání se stále dokola opakovala mantra, že „slušný“ Drahoš nevyhrál jen proto, že byl málo známý a že na něj proruské weby a podporovatelé prezidenta Zemana „kydali kýble špíny“.

A že vlastně Miloš Zeman ani nevyhrál (viz. například vyjádření neúspěšného prezidentského kandidáta Marka Hilšera). A že voliči prezidenta Zemana jsou vlastně jenom chudí neúspěšní hlupáci z venkova. Tato drzost a totální faleš ČT a jejich hostů skutečně bere dech!!! Zde je stručný přehled některých aktivit „slušných“ podporovatelů J. Drahoše: „Umělec“ P. Novotný se nechal vyfotit se svým velkým holým zadkem, který vystrkuje na Hrad. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=967697543377564&;set=a.120392014774792.249 64.100004119817787&type=3&theater

Mladý studentský obhájce Drahoše označil T. Okamuru za prase, M. Zemana za zmiji a odpůrce islámu za hovada. http://www.euportal.cz/Articles/18515-mlady-studentsky-obhajce-jiriho-drahose-oznacilokamuru-za-prase-zemana-za-zmiji-a-odpurce-islamu-za-hovada-podivejte-se-to-vaznenema-chybu.aspx J. Drahoš a nejrůznější umělci se veřejně a zcela primitivně vysmívali na prknech, co znamenají svět, stávajícímu prezidentovi a voliči J. Drahoše přitom nadšeně hýkali. https://www.youtube.com/watch?v=Mu1udSjOPJI

Jakub Pitron, jeden ze zakladatelů Kroměřížské výzvy, která podporuje J. Drahoše a deklaruje se jako „skupina lidí, která má starost o to, jak se vyvíjí naše země a chce pečovat o to, aby Česká republika vzkvétala a těšila se dobré pověsti u slušných lidí na celém světě“, veřejně napsal: „Voliči Zemana jsou závistivé svině, které je třeba zahubit, protože nemají právo volit.“ Anebo „Kdo bude volit Zemana je krypl a kretén…..“ a další ještě daleko sprostší nadávky. http://blokprotiislamizaci.cz/drahosovci-se-radikalizuji-dokonce-utoci/

Co na to proboha říci? Podporovatelé J. Drahoše jsou převážně lidé bez morálky, bez svědomí, bez elementární slušnosti a lidskosti. A ti všichni chtějí, aby taková – jako jsou oni - byla celá naše společnost! Naštěstí 2 853 390 našich spoluobčanů svědomí a morálku má a dokáže rozeznat dobro od zla, slušnost od sprostoty a pravdu od lži.

Je však alarmující, že za pomoci škol, představitelů „kultury“, církví a médií 2 701 206 voličů tyto základní lidské vlastnosti úplně ztratilo, lež považují za pravdu a sami sebe dokonce za LEPŠÍ LIDI.…. avšak všeho do času - Boží mlýny nepřestaly mlít

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#3 Petr Přecechtěl 2018-01-28 11:53
Kde se berou ty zrůdy? Ďábel už nemá moc času...
Měl bych zásadní poznámku: Pořád nám podsouvají, že prezident by měl spojovat. Víte, spojovat nemůže žádný prezident. Buď je to lhář a nebo není. Černá není bílá a bílá není černá. Buď je to vlastenec a nebo vlastizrádce. Všiměte si, že tady ten nesmysl slyšíme pořád. Ale přece "nepřinesl jsem na svět jednotu, ale rozdělení", říká Ježíš.
A taky říká "Lide můj, utečte z Babylonu, prchejte jako o život, ať nedostanete jeho ran" ... Babylon je v překladu "chaos mícháním národů" ... vítači, sluníčkáři, havloidé, jak to vnímáte... Za prezidenta Zemana můžeme děkovat. On je vlastenec. Děkujem Ježíši.
Citovat
#2 Bus Bělojar 2018-01-28 09:26
VLADIMÍRA VÍTOVÁ-prosím Vás,všimla jste si,že zmizel Váš článek-Co se stalo v 18.století? Nemůžu ho najít ani v historii. Že by na CFP byla taková cenzura? No to snad ne!!! Nejdřív u článku smazali Váš komentář a potom co jsem tam začal dávat odkazy,rovnou celý článek.Takže tento odkaz je k tomu-
https://www.youtube.com/watch?v=WCthzx_DlsM
Citovat
#1 damirr@volny.cz 2018-01-28 09:03
Tenhle hnůj by chtěl vládnout naší zemi. Kde se jen berou tyhle vlastizrádné zrůdy? Je jich plná Praha. Pražané by tuto verbež měli naházet do Vltavy. Praha sice už ve středověku měla spoustu vlastizrádné verbeže, ale v dnešní době se tam snad množí jen vlastizrádci.
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře