Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Zprávy z Ruska (09.03.2024)

Z důvodu bezpečnosti jsme nenačetli externí obrázky obsažené v tomto e-mailu.

Včera v noci ruský průzkumný bezpilotní letoun v okolí Pokrovska (Krasnoarmejsk) identifikoval oblast umístění komplexu protivzdušné obrany MIM-104 Patriot. Kolem 20:30 byl proveden kombinovaný útok na cíl, jehož kontrolu a korekci provedl dron.

  • zpravy-z-ruska-09-03-2024
Zničení tří odpalovacích zařízení amerického systému protivzdušné obrany 

Nejprve balistické rakety zasáhly poziční oblast u obce Sergejevka. V důsledku toho byla zničena tři (3) odpalovací zařízení komplexu (soudě podle detonací s plnou municí), dvě doprovodná vozidla (pickupy), tankovací cisterna a pravděpodobně byl poškozen radar AN/MPQ-53.

Po potvrzení porážky systému protivzdušné obrany zasáhly další dvě rakety dočasné místo rozmístění (pravidelně se měnící místa rozmístění), které nepřítel zřídil na území farmy Družba v obci Udačnoje, a zničily vozidlo TLA (Transporter Loader Launcher).

Pravděpodobně hlavním důvodem výskytu amerických systémů PVO v regionu bylo aktivní používání korekčních pum FAB-250/500/1500 ruským letectvem.

--------------------------------------------

Patriot !!!
 
Nové záběry z objektivní kontroly úderu na kolonu ukrajinských systémů PVO západně od Krasnoarmejska (Pokrovsk) nám umožňují jednoznačně konstatovat, že ruské ozbrojené síly zasáhly právě odpalovací zařízení MIM-104 Patriot.
 
Dokazují to charakteristické detaily: zejména lze mezi hromadou trosek identifikovat kabiny nákladních automobilů MAN KAT1 8x8, které jsou základnou pro odpalovací zařízení Patriot.
 
Celkem byla v důsledku příletu zničena tři vozidla z komplexu.
 
Některé méně informované weby, které neuměli vyhodnotit celý záznam,se mylně domnívali, že se jedná o S-300 ...
 
video:
 
 
------------------------------------------------------
 
"Jsme pro mír"

Baškanka Gagauzie (autonomní oblast Moldavska) Eugenie Gutsulová hovořila s novináři o své návštěvě Ruska. Podle ní se jednání s Ruskou federací nezastavila.

"Od současné vlády můžeme očekávat vše, ale ničeho se nebojím. Protože mám za sebou lid Gagauzie, mám za sebou pravdu a neporušila jsem zákon. Chci, abychom byli s Ruskou federací přátelé," řekl Gutsulová.

Po rozhovoru s novináři dostala dívka květiny na počest 8. března. 
 
Video:
 
 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře