Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Zprávy z Ruska: 27.-28.06.2023 + Video: Arsenij Jaceňjuk o nacizmu na Ukrajině

Bělorusové již staví první tábor pro PMC Wagner v Osipoviči v Mogilevské oblasti (200 km od ukrajinských hranic). Má se údajně rozkládat na ploše 24 000 metrů čtverečních a mít kapacitu 8 000 lůžek. Vznikne také několik dalších táborů, ale jejich umístění zatím není známo.

  • zpravy-z-ruska-27-28-06-2023

Probíhají přípravy na přesun těžké vojenské techniky z PMC Wagner do aktivních jednotek ruských ozbrojených sil - Ministerstvo obrany RF

---------------------------------

Rogvardije - národní ruská garda podléhající přímo prezidentovi Ruské federace, bude nyní mnohem silněji vyzbrojena. Dostane těžkou techniku, včetně tanků, prohlásil její šéf Zolotov.

Na každé další provokace, nebo nepokoje, budeme připraveni adekvátně zasáhnout a eliminovat nebezpečí. Také v případě 24 června, jsme úzce spolupracovali s FSB a nepochybuji, že povstalci, by se do Moskvy nedostali, řekl Zolotov.

---------------------------------

Zrada vůči Kyjevu - pravda od někoho, od koho to nikdo nečekal. Bývalý pomajdanský předseda vlády Ukrajiny, jeden z organizátorů samotného Majdanu Arsenij Jaceňuk řekl, že nacismus je nyní na Ukrajině ještě silnější, než za Hitlera !!!

přiloženo video:

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#2 Jopo 2023-06-28 11:29
Si to opravte. 24 000 m² nie je 24 km². Na ploche 3 futbalových ihrísk asi tábor nevybudujú.
Citovat
#1 Bálek Zdeněk 2023-06-28 11:14
Tak Arsenij Jaceňuk, někdejší organizátor ukrajinského Majdanu a předseda ukrajinské vlády v letech 2014 až 2016 prohlásil, že nacismus je dnes na Ukrajině ještě silnější než za Hitlera! Zajímavé, že si toho dnes všiml člověk, který to vše, pod řízením Američanů, organizoval?!! Zajímavé rovněž je, že si toho v minulosti nevšiml například náš senátor Štětina, který se nechával na Ukrajině fotit s Azovci s jejich nacistickou symbolikou a vehementně se jich v našich médiích zastával, že to žádní nacisté nejsou a na Ukrajině žádný nacizmus není?!! A zajímavé taktéž je, že si toho doposud nevšiml náš signálový premiér Fiala, ministryně obrany Černochová, náš, světově proslulý ministr zahraničí Jan Lipavský a celá naše současná vláda, včetně našeho p-REZIDENTA?!! Jak praví jedno české přísloví: "Koho chleba jíš, toho píseň zpívej!" Existuje ovšem ještě jedna životní moudrost: "Za všechno, co jsi svými činy způsobil, budeš muset jednou zaplatit!" A to do posledního groše!!!:
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře