Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Svět kolem nás (14.07.2022)

KOB - Koncepce Občanské Bezpečnosti
před hodinou

Čtvrtek, 14.7.2022:

I. Rusvesna

1; Asi 1.000 nepřátelských vojáků a více než 100 kusů techniky bylo zničeno: DLR a ruské jednotky zaútočily na sklady ozbrojených sil Ukrajiny. Je k dispozici text prohlášení oficiálního představitele Lidových milicí DLR plukovníka Eduarda Basurina.

2; První obranná linie Avdějevky byla prolomena: Jak vypadá opevnění ozbrojených sil Ukrajiny. Jednotky DLR pronikly do první obranné linie Avdějevky a obsadily dobře opevněné ukrajinské pozice.

3; Spojenecké jednotky osvobodily Novou Kamenku a Strjapovku. Spojenecká vojska osvobodila Novou Kamenku u Soledaru, ozbrojené síly Ukrajiny utrpěly značné ztráty na živé síle a technice.

4; Ukrajinský „jazykový führer“ obvinil Zelenského, Arestoviče a Kima z porušení zákona.
Uvádí to sdělení jazykového ombudsmana na oficiálních stránkách.

5; Britové byli vyzváni k šetření vodou. South East Water Company vyzvala Brity, aby šetřili vodou kvůli její vysoké spotřebě.

6; Biden přijel do Izraele pro vojenskou pomoc pro Ukrajinu. Před Bidenovou návštěvou Izraele oznámil ministr obrany Bnei Gantz další izraelskou pomoc Ukrajině.

7; Ruské ministerstvo zahraničí požaduje, aby Ukrajina uznala Krym za ruský a Republiky Donbasu za nezávislé. Ruské ministerstvo zahraničí požaduje, aby Ukrajina uznala „současnou územní realitu“.

  • svet-kolem-nas-14-07-2022
 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#2 Petr Dohnal 2022-07-15 23:20
Ani slovo o těch ruských skladech munice, zničených raketemi dodanými z USA.
Citovat
#1 ing.Horák 2022-07-15 15:30
Většina zpráv je velmi příznivá, ale jsou v absolutním protikladu se "zprávami" našeho tisku, rozhlasu a televize. Zajímavé je, že občas se začínám dozvídat pravdu na CNN Prima - to asi zaúřadovali Američané?????
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře