Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Konspirace: Londýn 2012

  • londyn
Podle této konspirační teorie je plánovaná olympiáda 2012 v Londýně součástí komplotu na ovládnutí světa a vytvoření nového světového řádu. Konspirace v podstatě spočívá v tom, že na olympijských hrách v Londýně 2012 bude novým světovým řádem zinscenována mimozemská invaze, ta poslouží jako dokonalá záminka pro provedení světového převratu.

Vyděšená veřejnost se zřekne svých práv a svobod a podvolí se kontrole elit. Za ty, kteří za spiknutím stojí, jsou považováni zednáři, illumináti, skupina Bilderberg, britská královská rodina, Rockefelleři a Rothschildové – nejmocnější, někdy i tajná společenství, která chtějí dosáhnout celosvětové nadvlády.

První z indicií, které na to ukazují, jsou oficiální maskoti londýnských olympijských her. Jsou to dvě jednooké postavičky s kovovou pokožkou, organizátoři her vysvětlili, že jsou vytvořeny z rozptýlených kapek roztavené oceli ze stavby olympijského stadionu, ale většina veřejnosti a médií si je vysvětlují jako mimozemšťany. Velice zajímavá jsou také jména maskotů - Mandeville a Wenlock, ty se dají interpretovat jako složená slova man- muž, devil - ďábel, wen - až nebo když, lock - zamknout či uzavřít. Tato jména tak předesílají skutečnost, že nastanou bezpečností opatření, která budou mít za cíl, ochránit obyvatele před dalšími útoky. Této teorii nasvědčuje i důsledná příprava celého Londýna. Bezpečnost během her bude zajišťovat armáda, Angličané nechtějí nechat nic náhodě. Občany budou chránit i rakety, které jsou součástí arzenálu královského námořnictva a letectva. K dispozici budou všechna potřebná opatření k zajištění bezpečnosti. V přístavištích u Londýna budou připraveny bojové lodě a nachystány vojenské stíhačky. V pohotovosti bude okolo šesti tisíc vojáků. Občany bude hlídat asi 12 000 policistů a na 20 000 mužů z ochranky. Samozřejmostí jsou helikoptéry a v terénu budou také stovky tajných agentů. Anglie se stane maximálně střeženou pevností. Z Londýna se stane vězení a to bude pouze počátek.

Pochybující pozorovatelé si symboly, které vyšly najevo, vysvětlují tak, že jsme připravováni na nastolení nového světového řádu, jde prý o jeden z největších podvodů v historii. Teorie o tomto spiknutí najdeme na konspiračních blozích jako Red Ice Creations, Godlike Productions nebo Above Top Secret, i v nejednom videu na serveru YouTube.com.

Dalším vodítkem je logo olympijských her. To je graficky zpracováno tak, aby tvořilo rok 2012, ale s trochou fantazie (přehozením písmen) logo vypadá spíše jako nápis ZION, nechybí zde dokonce ani tečka nad i. Tento symbolismus byl přítomen již v logu olympijských her v Pekingu 2008. Přítomnost ZIONU přiznal i londýnský primátor, když v roce 2007 odhaloval sochu s názvem „ Duch sionizmu“. Primátor přiznal, že socha byla v souladu se ZIONskou tématikou her 2012.  Konspirační teoretici trvají na tom, že na použití slova ZION není nic anti-semitského, ale označení ZION je ilumináty často používáno jako synonymum pro Jeruzalém.

Rik has suggested that the 2012 Olympic site is being prepared as the New Jerusalem by the New World Order and suggested it may be possible that a staged alien invasion will be used at that time to unite humanity under the new world order. Rik Clay byl nadaný konspirolog, provozoval blog zaměřený na řadu konspiračních teorií a sám aktivně luštil symboliku spojenou s novým světovým řádem. Rik odhalil a posléze na svém blogu zveřejnil teorii, že Olympijské hry 2012 jsou zástěrkou pro přípravu Nového Jeruzalému v novém světovém řádu, a přišel s teorií, že představení mimozemské invaze bude použito ke sjednocení lidstva právě v rámci nového světového řádu. 4 dny po tomto přenosu byl jeho blog stažen, ale jelikož pravidelně přispíval na fóra s konspirační tématikou, jeho náhlé zmizení bez jediné zprávy, vysvětlení nebo zřejmého důvodu vyvolalo hodně pozornosti
a spekulací. Za několik měsíců spáchal Rik sebevraždu. Clayovi blízcí, včetně jeho rodičů, si však nemyslí, že jeho sebevražda by byla zinscenovaná, či jakkoliv podezřelá. Oficiálním verdiktem je, že Rik si vzal život, protože byl psychicky nemocný. Několik týdnů před smrtí se duševně zhroutil, dokonce vyskočil z okna ve třetím patře a zlomil si patu. Před smrtí svým rodičům dokonce řekl, že má v hlavě věci, které by tam být neměly, ale toto tvrzení více neobjasnil. Byla provedena pitva, kterou byla potvrzena příčina Rikovy sebevraždy jako psychická nerovnováha.

Symboliku iluminátů a olympijských her v Londýně 2012 nalezneme i ve stolní karetní hře Illuminati, která pochází z dílny Steve Jackson Games (SJG) a je inspirovaná inspirována dílem Illuminatus od Roberta Antona Wilsona a Roberta Shea. Hra poukazuje na to, jak si tajné společnosti vzájemně konkurují v kontrole světa pomocí různorodých prostředků, včetně legálních, nelegálních ba i mystických.

Balíček karet z roku 1995 obsahuje například kartu s vyobrazením dvou vysokých věží, které vybuchují a hroutí se, karta se jmenuje Terrorist Nuke. Na další kartě poté najdeme Pentagon, který je také zasažen výbuchem, nebo karta s Názvem Population Reduction, na které jsou viditelně dva mrakodrapy zahaleny do dýmu představujícího lebku. Karty jsou překvapivě přesné, balíček obsahuje i další odkazy na Tsunami na Sumatře, energetickou krizi, manipulaci s Wall Street či epidemii ptačí chřipky.

Pro nás je však klíčová karta zobrazující Big Ben v plamenech, na níž jsou vystrašení lidé oblečení do olympijských barev. Big Ben je jednou z nejdůležitějších a nejznámějších budov naší doby, je symbolem pro celou Británii a především pak pro Londýn. Čas na hodinách Big Benu ukazuje 11:12, zajímavosti je, že na hodinách schází 1 hodina. Když si čas převedeme na datum, přidáme rok a jednotlivá čísla sečteme, vyjde nám číslo 28 (11-12-2-12), ale na hodinách schází jedna hodina, bude to proto o jednu méně, tedy 27. Letní olympijské hry v Londýně začínají 27. 7. 2012. Celkově je symbolika čísel u tohoto tématu velice silná.

Další karta, která by se mohla týkat Londýna a situace v něm, souvisí s čipy RFID (Radio frequency identification), které se implantují pod kůži a umožňují sledování osob. Čip technologie RFID neboli "špiočip", jak se mu v Británii přezdívá, se používá běžně například místo čárových kódů na zboží v obchodech či v nemocnicích. Podkožní čipy RFID zatím Británie používá ke sledování sexuálních delikventů skrze satelitní technologie a chce tak zcela nahradit současné identifikační náramky.  Po incidentu na letních olympijských hrách v Londýně budou lidé sami žádat, aby jim byl RFID čip implantován k zajištění jejich „bezpečnosti“, před další hrozbou.

Stejně, jako útoky z 9/11 a 7/7 byly předpovězeny ve filmech a TV programech, zinscenovaný teroristický útok na Olympijských hrách v Londýně 2012 byl také předpovězen, v roce 2008 odvysílala BBC sérii programů s názvem Spooks: Code 9, který předpokládá nukleární útok na Londýnském olympijském stadionu v roce 2012 během olympijských her.

Kód 9 popisuje nejen počet usmrcených a ozářených radiací, ale také následky pro celé spojené království. Především však obsahuje několik numerologických symbolik – dvě ze scén mají v pozadí obraz vševidoucího oka, což je symbol iluminátů, je taktéž zobrazen na dolarové bankovce. Illumináti používají v seriálech symbol oka jako označení událostí, které jsou skutečně plánované.

Zarážející je také název seriálu – Kód 9. Původně se program měl jmenovat jen Spooks, ale název Kód 9 odkazuje na prozrazení tajného poselství v seriálu. Číslo 9 je také ilumináty oblíbené (viz 9/11). Další symbolikou v seriálu je číslo 33, v prvním díle se jedna z postav snaží najít vraha kolegy a potřebuje k tomu přesně 330 minut, když pomineme nulu, vyjde nám právě číslo 33, které odkazuje na 33 stupňů zednářství. Tímto číslem dávají tajná společenství najevo, že stojí za programem a sdílejí tajnou zprávu.

Tvůrce seriálu, David Wolstencroft napsal dokonce dvě knihy, které mají na přední straně znázorněné oko, což nás opět přivádí k symbolice již zmíněného vševidoucího oka. Dokonce
i společnost, která seriál produkovala, má na svých internetových stránkách symbolické oko.

Maskoti olympijských her Wenlock a Mandeville, jsou jednooké kreatury, opět se tu tedy objevuje symbolika jednoho oka. Navíc i reflektory v londýnském stadionu svým tvarem nápadně připomínají symbol pyramidy s okem, který je vyobrazen na jednodolarové bankovce.

David Thomas napsal v roce 2010 článek o smyšleném útoku na olympijský stadion v roce 2012, podepsal se však jako Tom Cain, přičemž illumináti sami sebe označují jako syny Kainovi. Podle konspiračních teorií dal tímto článkem nezasvěceným iluminátům najevo, co se během olympiády 2012 chystá.

Rockefellerova nadace vydala v roce 2010 zprávu, která nesla název Scénář pro budoucnost technologie a mezinárodního rozvoje. V této zprávě se uvádí, že v roce 2012 bude během bombového útoku na olympijské hry zabito 13 000 lidí, že roky 2010 až 2020 budou právem označovány za desetiletí zkázy. Rockefelleři hrají v konspiraci o novém světovém řádu význačnou roli, navíc je zde opět patrná číselná symbolika, 13 tisíc obětí – 13 je další z čísel hojně využívaných illumináty. Konspirační teorie si tuto shodu vysvětlují tak, že právě illumináti stojí za touto konspirací. Aby mohli pokročit ve vytvoření nového světového řádu, potřebují
v lidech vyvolat strach. Pokud se lidé budou bát, přijmou snáze zvýšený dohled a kontrolu nad svými životy. Nejlepší způsob jak strach vyvolat, je vytvořit velký teroristický útok, který nikoho nenechá klidným.

Stoupenci „londýnského sionu“, jak se říká této konspirační teorii, hledají v odkazech na olympiádu 2012 symboliku, která by jim odhalila, co se ve skutečnosti bude dít. V materiálech
o londýnských hrách nacházejí opravdu mnoho zarážejících faktů. A ť už jde o létající talíře
a objekty podobné kosmickým lodím, stadiony v plamenech, světla na obloze, vševidoucí oko či všude přítomnou symboliku čísel, na londýnský komplot existuje opravdu mnoho pozoruhodných zkazek.

Zdroje:

Welcome to the 2012 Illuminati Games, ;feature=player_embedded">;feature=player_embedded#!

Are the 2012 Olympics part of a plot to take over the world? http://www.guardian.co.uk/uk/2010/dec/05/olympic-games-2012-alien-conspiracy-theory/print

Chystá se v Londýně teroristický útok pod falešnou vlajkou? ">

Olympijské hry 2012 – Londýn
http://www.svatantra.cz/novinky/olympijske-hry-2012-londyn/

1995 Illuminati: karetní hra je předzvěstí budoucích událostí, http://prvopodstata.blog.cz/1012/1995-illuminati-karetni-hra-je-predzvesti-budoucich-udalosti

Olympiáda 2012 v Londýně v ohrožení
">

Velký bratr v nové podobě: Vězňům budou všity čipy
http://www.matrix-2012.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=1209:velky-bratr-v-nove-podob&catid=57:spiknuti&Itemid=81

Rik Clay, http://www.orgo.cz/viewtopic.php?f=23&t=688

http://jedenacteho-zari.7x.cz/iluminati-nwo-zabavni-prumysl/2012-londyn.html

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře