Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

CNTV - Studio REPORT 21.12.2016

Zezadu! Odpráskl ho jak psa. A s jakou radostí. Poprava velvyslance Ruska vyvolává peklo - Putin označil vraždu velvyslance Ruska v Turecku za podlost - Vrah Andreje Karlova dříve ochraňoval ruské velvyslanectví v Ankaře - O vraždě ruského velvyslance v Ankaře bude jednat Rada bezpečnosti OSN - Po Berlínu přijde Praha! Po útoku v Německu zaznělo cosi strašného - Twitter se zatím plní vzkazy od lidí, kteří hrůzný útok přežili. - Zadržený muž v Berlíně nebyl pachatelem teroristického útoku, pachatel je na svobodě - Táhněte už do prdele, fakt! zahrozila redaktorka ČT - Na sociálních sítích se objevily první reakce politiků a veřejně činných osobností na útok v Berlíně, při kterém zemřelo 12 lidí a 48 jich bylo zraněno - Kdy skončí toto prokleté pokrytectví? Za mrtvé je osobně zodpovědná Merkelová, zuří europoslanec - Plzeň chrání obrněné vozidlo a zásahovka. Na vánočních trzích hlídkují policisté se samopaly - Střelba u islámského centra ve švýcarském Curychu. Policejní razii zažívá i Brusel.

  • cntv-studio-report-21-12-2016

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#5 Bus Bělojar 2016-12-23 10:29
damirr-nejspíš ses nepodíval ani na jeden odkaz.Buď neumíš anglicky nebo nechápeš souvislosti.Ješ tě se máš hodně co učit příteli.Zařadil ses mezi požírače lží a nesmyslů,upřímn ou soustrast.Čtu tvoje komentáře a vím,že nemáš co říct.Jediné co umíš je nadávat a přicmrndávat již dávno řečené.Sbohem
Citovat
#4 damirr@volny.cz 2016-12-22 19:16
Bus Bělojar, ty jsi taky asi nahranej a i v té hlavě máš trochu nahraného filmu. A hlavně čum na youtube, tam ti to všechno pravdivě doplní. A určitě máš asi šedý zákal a tak jsi ostřížím zrakem zjistil nahraný atentát. Hollywoode.
Citovat
#3 Bus Bělojar 2016-12-22 11:01
Berlín,to samé co Nice- HOLLYWOOD a ještě špatný.
https://www.youtube.com/watch?v=KsXNlC-pt-I
Citovat
#2 Bus Bělojar 2016-12-22 10:59
Pane Bože,copak nevidíte,že je to nahrané? Máte vůbec v pořádku zrak? Celá vražda ruského diplomata je PODVOD,filmová scénka,navíc udělaná tak amatérsky,že je určitě nikdo nepochválí.
https://www.youtube.com/watch?v=UdwyTFTkGVs
https://www.youtube.com/watch?v=HVgT8LjjuTo
Citovat
#1 Miroslav Bobek 2016-12-22 09:41
http://x2t.com/Kam_jsme_dosli
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře