Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Co je potřeba pro naší zemi? - Národněosvobozenecký plán - záznam z besedy - Tábor 28.10.2023 (Koller, Havel, Růžička)

Záznam z besedy na 105 výročí založení Československého státu. Jaké jsou priority pro naší zemi? Jaká pravidla by měly mít komunity a jaké právní uspořádání je potřeba vytvořit včetně ústavních změn tak, abychom se stali svébytnou zemí se zdravým občanským jádrem.

  • co-je-potreba-pro-nasi-zemi-narodneosvobozenecky-plan-zaznam-z-besedy-tabor-28-10-2023

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#3 Jakub Baševi 2023-11-04 11:34
Čau lidi, vládu je třeba poslouchat, vždyť již Bůh hovoří v Bibli o tom, že není vlády než od Boha. Vláda je tak dána a nebraňte se tomu, že nyní budete tak trochu asi více a různými způsoby odpeněžněni. Čí znak je na penězích - státní. Komu tedy peníze patří - státu? Tak vidíte, ale nestrachujte se, moudrá vláda určitě peníze použije na dobrou věc. A nákup amerických letadel? Je navýsost jasné, že je třeba podpořit americkou ekonomiku a vzájemnou sounáležitost. Neviděli jste na videjích ty zdrogované existence bez domova, jak se na ulicích třeba v ElEj sprchují z uličních hydrantů? Tak vidíte a tato podpora mimo jiné možná přispěje na to, aby se to změnilo. To byste tak chtěli, aby to tak zůstalo? Buďte rádi, že žijete v míru v demokracii a pořád ještě v blahobytu.
Citovat
#2 ivanko 2023-11-03 17:26
Skeletore uvědomuješ si že ty tady taky žvaníš?! Co kdyby si sám iniciativně přidal návrh řešení. Za dva roky už nebude co řešit. Změny už nelze napravit politicky, nebo vykecávaním, ale silou. A upřímně se setkávám, že osloveni se bojí a dál už další diskusi vzdají. Do jaké míry mají Germánci a Rakušané pravdu, když nás označují za přizdi....e? A proto s námi tak jednají!
Citovat
#1 Skeletor 2023-11-03 11:21
Keci, keci, keci, žvaněním nikdy nikdo nic nedokázal, to už dnes a obzvlášť dnes ví každý normálně myslící člověk, i když v česku už jich je velice pomálu. To vše se děje pouze proto aby se tito lidé zviditelnili, pro případnou možnost se dostat ke korytu.
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře