Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

„Není to jen autismus”: Míra chronických onemocnění v USA vzrostla z 6 % v roce 1968 na 54 % v roce 2006

Ve zkratce...

Alergie, astma, ADHD, autismus... všechna tato onemocnění mají jedno společné - dětské vakcíny. Poslechněte si argumenty Roberta Kennedyho, mladšího týkající se vlivu vakcín na chronická onemocnění.

  • neni-to-jen-autismus-mira-chronickych-onemocneni-v-usa-vzrostla-z-6-v-roce-1968-na-54-v-roce-2006

Originál videa publikován ZDE: 8. ledna 2023

Přepis:

Steve: Tyto důkazy existují již 20 let. A široká veřejnost věří a mainstreamová média věří, že neexistuje žádná souvislost mezi jakoukoli vakcínou a autismem. A to už je 20 let. Takže se rychle přesuňme dopředu k vakcínám COVID…

RFK: A mimochodem, Steve, nejde jen o autismus. Autismus je na úplném konci.

Steve: Já vím.

RFK: Ale když se podíváte na to… když Tony Fauci nastoupil do úřadu v roce 1968, byla míra chronických onemocnění v naší zemi 6 %. Takže 6 % dětí mělo chronická onemocnění. Myslím tím neurologická onemocnění, obezitu, autoimunitní a alergická onemocnění. V roce 1986 to vzrostlo na 11,8 %. Takže se to zdvojnásobilo mezi lety 68 a 86. V roce 2006 ta míra stoupla na 54 %.

Takže více než polovina dětí má… a jsou to neurologické nemoci, což je ADD/ADHD, opoždění řeči, lehké tiky, Tourettův syndrom, ASD – autismus. A opět, to vše se objevilo náhle v epidemické formě v roce 1989. Trochu to bylo předtím, ale k explozi došlo v roce 1989. Autoimunitní onemocnění, což je revmatoidní artritida, juvenilní diabetes… v mé základní škole bylo jedno dítě s cukrovkou a všichni ve škole o něm věděli, protože si musel dávat injekce a považovalo se to za trauma.

Dnes jsou takové děti v každé třídě. Revmatoidní artritida, lupus, všechna tato autoimunitní onemocnění najednou explodovaly v roce 89… no samozřejmě, vakcíny jsou navrženy tak, aby trvale nabudily imunitní systém. A když si dáte příliš mnoho těch věcí, které jsou v těch vakcínách, dostanete imunitní reakci, kdy váš imunitní systém začne útočit na vaše vlastní tělo, a to je autoimunitní onemocnění. Pak alergické onemocnění. Takže alergie na arašídy, potravinové alergie.

Anafylaxe, ekzémy… nikdy jsem neznal nikoho s ekzémem. Mám 11 bratrů a sester a 70 bratranců a sestřenic. Nikdy jsem neznal nikoho s potravinovou alergií. Proč má pět z mých sedmi dětí alergii? A tady je jedna věc. Měl jsem syna, který byl extrémně alergický. Než mu byly dva roky, absolvoval jsem s ním 29 výjezdů do nemocnice… výjezdy na pohotovost. Spoluzaložil jsem organizaci, která se jmenovala Iniciativa pro potravinové alergie a později se z ní stala Síť potravinových alergiků. A vybrali jsme 200 milionů dolarů. David Koch, ten ropák, kterého jsem žaloval, byl ve správní radě se mnou. Vybírali jsme peníze na potravinové alergie.

Přivedli jsme do New Yorku nejlepší lékaře, zřídili jsme laboratoře. Tady je to, co jsem se dozvěděl o způsobu, jakým se zkoumají potraviny. Nestudovali, odkud alergie pocházejí. Tato oblast nikoho nezajímá. Řekli si, jak je budeme léčit? Jak zařídit, aby zmizely? Dělali to tak, že brali laboratorní potkany a vyvolávali u nich alergie. A pak jim podávali různé léčebné postupy.

Jak způsobíte, že se u laboratorních potkanů najednou objeví alergie?

Vstříknete hliníkové adjuvans z vakcíny proti hepatitidě B spolu s bílkovinou, takže když dáte do vakcíny arašídovou bílkovinu… a vakcíny obsahují arašídové pomocné látky… když dáte ten hliník a arašídovou bílkovinu, tak ten potkan má teď trvalou alergii na arašídy, když dáte mléčnou bílkovinu, latexovou bílkovinu, masovou bílkovinu s tím hliníkem… a zjistili jsme, že to, co ukazují studie, je, že ten hliník nezpůsobí alergii jen na materiály, které jsou v té vakcíně, ale způsobí alergii i na materiály, které jsou v okolním prostředí.

Takže pokud dostanete tuto vakcínu, když se vzduchem šíří částečky pšenice, můžete mít nyní celoživotní alergii na pšenici. Existuje studie, kterou provedl Mohsen a jeho kolegové, která zjistila tohle: Děti, které jsou očkovány, mají 30krát vyšší výskyt alergické rýmy než děti, které očkovány nejsou. Vytvořili jsme celou generaci se všemi těmito alergiemi tím, že jim dáváme brzy očkování.

Překlad: David Formánek

Zdroj: https://otevrisvoumysl.cz/neni-to-jen-autismus-mira-chronickych-onemocneni-v-usa-vzrostla-z-6-v-roce-1968-na-54-v-roce-2006/

 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#1 P.A.Semi 2023-01-21 01:38
U nás začaly alergie raketově stoupat v 90-tých letech, když jsme přešly na západní vaxxíny a rozšířili jsme očkovací schéma... Pharma-Gangsteř i rýžují na dětských alergiích a dalších onemocněních, které vaxxínami způsobují... Je to velice výhodný bussiness-model , ale je to také ten nejhorší hyenismus, profitovat na dětských nemocech, které záměrně způsobují...!
πα½
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře