Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Zprávy z bojiště 23.7.2023

Bojovníci ruského 423 motostřeleckého pluku na frontě u Svatova postoupili o čtyři kilometry. Byla osvobozena obec Novojegorovka na pomezí Luganské a Charkovské oblasti!!!

  • zpravy-z-bojiste-23-7-2023
  • zpravy-z-bojiste-23-7-2023
Šéf kyjevské junty Zelenskyj bude chtít po NATO, aby vojenské lodě členských států dělali ozbrojený doprovod lodím plujícím z ukrajinských přístavů a riskovali střet s Ruskem. Nakonec přímé zapojení NATO do války je Zelenského nejtoužebnější přání !!! Pořád to samé, dejte nám zbraně, dejte nám peníze, živte nás, umírejte za nás ... !!!
 
Zelenskyj oznámil, že v telefonickém rozhovoru požádal generálního tajemníka Severoatlantické aliance Jense Stoltenberga o bezodkladné svolání Rady NATO-Ukrajina. Kvůli počínání Ruska by podle něj měla projednat bezpečnost plavby v Černém moři, zejména provoz koridoru, který dosud umožňoval vývoz ukrajinského obilí. Zatím nic nenaznačuje tomu, zda NATO s tímto návrhem souhlasilo, poznamenala agentura Reuters.

„Navrhl jsem Jensovi neprodleně svolat radu kvůli naléhavým krizovým konzultacím. Jednání se uskuteční v příštích dnech. Můžeme překonat bezpečnostní krizi v Černém moři,“ řekl Zelenskyj v v nočním projevu podle listu Ukrajinska pravda.

„Stanovili jsme priority a příští kroky nezbytné pro odblokování a udržitelné fungování obilného koridoru,“ uvedl Zelenskyj na sociální síti Telegram o telefonátu s politickým šéfem NATO. Zdůraznil, že oba sdíleli názor, že nynější situace ohrožuje globální potravinovou bezpečnost. „V naší spolupráci jsme se dostali na novou, pokročilejší úroveň,“ zdůraznil.
 
obrázek v příloze:
 
3)
 
Obrázek těžkých bojů probíhající každý den na linii Orechovo - Rabotino na Záporožské frontě. Na videu vidíme útok ukrajinských obrněných vozidel a jejich ničení ruským dělostřelectvem.
 
4)
 
Zajatí Ukrajinci vypráví o svých zážitcích:
 
Nikdo z velitelského sboru nešel. Nešel ani velitel roty, ani čety, dokonce ani velitel družstva. Kopali jsme zákopy celý den, ve dvou směnách. Šel jsem si odpočinout, měli mě vzbudit, až přijde moje směna, ale ruští vojáci mě už vzbudili," řekl Jevgenij Golodnov, zajatý ukrajinský voják.
 
přiloženo video:

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#3 Přemysl Javornický 2023-07-24 12:02
V RF jsou Chazarští mafiáni pod dozorem, neřídí RF. Putinovi neustále stoupá podpora, je to nyní necelých 80 %. Kterému státníkovi (hnidě na pozici státníka) se o takové podpoře zdá?
Citovat
#2 Přemysl Javornický 2023-07-24 11:59
Zelí neví, že je na odpis.
Citovat
#1 Jaro Jaroslav 2023-07-23 23:50
Banderovci už dostávajú rozum a vzdávajú sa...Zistili že za žida sa neplatí bojovať a umierať...Bohuž ial aj Ruský židochazari okolo Rus.Putina maju svoje záujmy cez ruské mŕtvoly! Pokial bude žid vládnuť v Rusku, nemám záujem o Rusko...
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře