Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Zprávy z Ruska: Situace na frontě 20.07.2023

V Nikolajevu, byla dnes v noci zničena budova, ve které byla ubytována skupina zahraničních žoldnéřů a členů ukrajinských neonacistických vojenských praporů.

  • zpravy-z-ruska-20-07-2023
  • zpravy-z-ruska-20-07-2023
  • zpravy-z-ruska-20-07-2023

přiloženo video:https://vk.com/video-50332460_456393922

----------------------------------------------

Dnes ráno se ukrajinská armáda za pomoci obrněné techniky pokusila zaútočit na ruské jednotky skupiny V v Ugledarském směru.

Nejméně jeden tank ukrajinské armády a dvě BMP byly zničeny dělostřeleckou palbou a palbou ATGM (protitankových zbraní) a několik dalších obrněných vozidel bylo vyhozeno do povětří minami.

V důsledku bitvy, která trvala necelou půlhodinu, utrpěl nepřítel ztráty, včetně personálních, a ustoupil. Zničená ukrajinská vozidla byla pro jistotu ještě zasažena pomocí VOG (granátomet).

přiloženo video:
https://vk.com/video-35660695_456366369
 
-----------------------------------------------
 
V noci ruské rakety udeřily také v Sumách. Zasažen byl výcvikový a ubytovací tábor, kde se nacházeli stovky příslušníků ukrajinské armády. Od našich místních přátel přichází zprávy o velké spoustě mrtvých a zraněných ukrajinských vojáků.
 
------------------------------------------------
 
Poradce šéfa ukrajinské prezidentské kanceláře Mychajlo Podoljak už zase obviňuje a žebrá:
 
Podoljak připustil, že Ukrajina má se svou nynější protiofenzivou potíže. Důvodem jsou podle něj silně zaminovaná teritoria a logistické problémy, především dodávky zbraní (stará písnička, chceme toho víc a rychleji).

Pro urychlení protiofenzivy potřebuje Ukrajina dalších 200 až 300 obrněných vozidel, především tanků. Potřebuje také 60 až 80 stíhacích letadel typu F-16 a deset amerických systémů protivzdušné obrany Patriot nebo jejich francouzského ekvivalentu SAMP/T, řekl dále Podoljak.

Prostě sečteno a podtrženo, Ukrajina má jen to co jí zbylo po SSSR a to, co jí darovali západní země podporující kyjevský režim, který se v roce 2014 nelegitimně ujal moci a začal válku na Donbasu. Oni sami umí jen žebrat o další peníze a zbraně !!!
 
--------------------------------------------------
 
Ruský vrtulník K-52 Aligátor během pár okamžiků ničí dva ukrajinské tanky pomocí protitankových střel Vichr.

přiloženo video:
https://vk.com/video-50332460_456393917
 
---------------------------------------------------
 
Včerejší ukrajinský noční útok na Záporožské frontě na linii Orechovo - Rabotino se zhroutil.
 
V noci se k ruskému dělostřelectvu připojilo také ruské letectvo a ukrajinský útok byl zadušen. Rusové odráží již od 4 června všechny ukrajinské útoky z předsunutých obranných pozic, boje se ještě ani jednou nedostali ani k první z hlavních ruských obranných linií.
 
Poměrně hodně mrtvých ukrajinských vojáků a zahraničních žoldáků leží po neúspěšném nočním útoku na polích, zbytky ukrajinských útočných jednotek se ukrývají v zalesněných oblastech a v současné době na nich pracují ruské tanky.
 
mapa ve fotogalerii:
 
------------------------------------------------
 
Dnes v noci kolem druhé hodiny ranní ruské vzdušné síly již třetí noc po sobě pracovali na přístavní infrastruktuře černomořských ukrajinských přístavů Oděsy a Nikolajeva. Do vzduchu vzlétlo 8 ruských nadzvukových bombardérů TU-22M3 a odpálilo celou řadu raket X-22. Do toho byla z Černého moře vypáleno z ruských lodí slušná várka Kalibrů a z pevniny vyslány kamikadze drony Geran-2.
 
Pár raket a dronů pracovalo také na cílech v Sumské a Chersonské oblasti, poté nastal čas na druhou vlnu okolo čtvrt na čtyři ráno, ve které se navíc do práce zapojilo několik nadzvukových těžkých raket ONYX. 
 
K celkové destrukci přístavů se připojilo několik raket ukrajinské PVO, které minuli své cíle a vybuchli až po pádu na zem.
 
obrázek ve fotogalerii:
 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#1 Jaro Jaroslav 2023-07-20 19:25
A židobanderovci nám budú na MSM určite ukazovať ( ja ich mam hlboko v zadku a nekukám) ako Rusi útočili na cicilnú infraštruktúru a obytné domy čo zasiahli židobanderovské patriots čo sa minuli cielom a zabíjali svojich...A stuchnutÿ žid si myslý že my sme drbnutý všetci...Smrť nacizmu!@!!
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře