Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Zprávy z Ruska: Tvrdé boje pokračují (03.08.2023)

Včera to ukrajinská armáda zkusila na Záporožské frontě u Rabotina trochu jinak. Po dělostřelecké přípravě, při které Ukrajinci použili velké množství kazetové munice, v 6 hodin ráno zaútočila v masových vlnách ukrajinská pěchota bez podpory obrněné techniky.

Ukrajinská pěchota se pod palbou ruského dělostřelectva a raketových systémů pokusila dosáhnout pozic v šedé zóně a tam se zakopat na dostřel ručních zbraní od ruských zákopů. Boj trval čtyři hodiny, poté se to, co zbylo z ukrajinské pěchoty stáhlo zpět.

  • zpravy-z-ruska-tvrde-boje-pokracuji-03-08-2023
  • zpravy-z-ruska-tvrde-boje-pokracuji-03-08-2023

Kolem oběda, se ukrajinská pěchota pokusila o totéž a výsledek, byl úplně stejný. Ukrajinská armáda dnes utrpěla obrovské ztráty na živé síle, ale hlavně, že neshořel žádný Leopard, nebo Bradley, že ... Nyní se ukrajinská aktivita omezila na rušivé výpady a ostřelování.

Nevíme, co se ukrajinským velitelům, kteří posílají ukrajinskou pěchotu na smrt honí hlavou, ale myslet si, že má pěchota bez podpory obrněných vozidel a letectva v otevřeném poli šanci přežít, je úchylné, vlastně doslova vražedně úchylné.

Možná, by mohli ukrajinští důstojníci sami nastoupit s automatem a pár granáty do útoku a čelit ostřelování ruským dělostřelectvem, Solncepeky, tanky a protitankovými systémy. Ruské letectvo se ani nezapojilo, nebylo toho třeba ..

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře