Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Vizualizace poklesu počtu indiánů (původních obyvatel) v USA od roku 1776 do roku 1930.

PS: To v Ruské federaci nezanikl ani jeden národ, nebo původní jazyk !!! Každá část Ruské federace má kromě ruštiny také svůj oficiální národní jazyk a obývají jí původní národy (plus lidé z dalších částí RF).

  • vizualizace-poklesu-poctu-indianu-puvodnich-obyvatel-v-usa-od-roku-1776-do-roku-1930

video:

https://vk.com/video-31371206_456271262

 

+ BONUS -----------------------

 Jak rostl Izrael na úkor Palestiny.

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#4 Pavel Blaheta 2024-02-02 15:26
Pane Bálek - nevíme co nám přinese budoucnost, ale je možné, že se rudá rasa zvetí - jen by musela předtím být vyhubena bílá rasa v Severní. Americe. Což se může lehce stát dojde-li k jaderné výměně mezi Ruskou federací společně s Čínou a USA na druhé straně. Bez velkých měst by Amerika byla zcela ztracena. Pokud by navíc byla ta jaderná výměna celoplanetární tak by v podstatě zanikla technická civilizace a těch pár set tisíc Indiánů, kteří žijí v USA zejména v horách by mohlo tu válku přežít jako jediní lidé v USA . A pak se rozvíjet - protože po prériích by se opět proháněly stáda buvolů a za pár set let by to mohlo opět patřit celé Indiánům.
Citovat
#3 P.A.Semi 2024-01-31 22:26
@Bálek Zdeněk - inu, středoameričtí indiáni si to zasloužili za své brutální pohanské kulty a lidské oběti...
Severoameričtí indiáni doplatili jako každý vesnický Komunismus na to, že je smetla první velká říše, která šla kolem... Totéž pro staré Slovany, akorát my jsme to přežili, ale jako křesťané...

@Jaroslav - já myslel, že s těmi lžemi a bludy přestaneš, když se leccos vysvětlí, ale to je jak házet hrách na stěnu ignoranta a podvodníkovi zkoušet vysvětlovat, jaká je Pravda...

@Vlk - inu, v Rusku to za ně "vyčistili" už Mongolové, viz jak je Sibiř polo-prázdná, viz zbytky hradů na jihu Ruska (nevím přesně, ve které části, jsou jich tam prý stovky)... I když tu údajnou říši Tartárii si zřejmě vymysleli Holandští a Britští židé obchodníci, když chtěli podpořit investice do plaveb na Dálný Východ...

πα½
Citovat
#2 Jaro Jaroslav 2024-01-31 16:35
BÁLEK Zdeněk, never všetko čo čítaš! Kam sa podeli Čierny " Olmekovia" pred Červenými indianmi v Amerike? A kam čoskoro zmiznú Biely európsky kolonisti z USraela= United zionist Snakes? Žijeme v cyklickom vesmíre, kde meriame Veľky Precesny rok( Anno Magnus) a jeho 5 podvekov slnka po 5,184 rokoch...V Izape,na Mexicko-Guatema lských hraniciach je ukaz z " Olmeckej" kultury a kalendarov odovzdanych Červenym Indianom v 3.veku slnka na prechode do 4.veku slnka a moci Červenych Indianov- kolonistov z Indie, ktorý sa navzajom potom vyhubili v nuklearnej vojne opisanej v Mahabharate= Veľkej vojne! A na Indus rieke nam zostali radioaktivne vykopavky v Mohenjo-daro a v okolí, a takisto radioaktivne uzemia po celej Severnej Amerike, maličke, a nikto sa nimi prilis nezaobera! Par takych je okolo Spokane,Vych.Wa shington a v púštnom Oregone-vychodn ej casti...Ale aj okolo Apalacských hôr...A po tejto vojne prišla aj amnezia Indianov-zbytku indianov po preriach a v Hadej Mezoamerike s duchovnym upadkom...A teraz prichadza Ocistec sveta na konci 5.veku slnka v 2028 podľa Aztekov, kde čelia proti sebe USA a Zapad proti Rusku a Bielorusku...To , ze coskoro príde nuklearna vojna, uz skoro nikto nepochybuje dneska...A Kódex Zouche-Nuttall, strana 36, jasne ukazuje odchod Bieleho cloveka do Galakt.Maternic e a Očistca, a načelník 6.slnko v Zlatom Zaciatku a veku Anno Magnus, ukazuje rodiaceho sa Žlteho vodcu buduceho 6.veku slnka, ako aj noveho kolonistu v Severnej Amerike! A z ich ucení antiky je jasné, že každému veku slnka vládne iná rasa! Biely kolonisti nevyvraždili vsetkích Cervenokozcov v Amerike, ale len casť zbytku a na úpadku! A bohuziaĺ, túto pravdu nikoho neucia na školach!!! Preto sionisti postavili USrael proti Rusku, a Europa to schyta z oboch strán! WW3 je na plane v 2025!!!
Citovat
#1 Bálek Zdeněk 2024-01-31 10:32
Kdysi jsem se jedné své kamarádky, vědmy, ptal, proč rudá rasa, indiáni, skončila takovýmto strašným způsobem? Co spáchala v minulosti, jakou nad sebou museli mít karmu?!! A ona mi odpověděla: V jejich případě to nebyla jejich vina, nebyla to karma! A ten zločin stále visí nad námi všemi a našimi předky, kteří jsme se na tom v minulosti podíleli. A také nakonec dodala, že rudá rasa jednou znovu povstane!
Nevím, nedokážu si v tuto chvíli představit, že by těch posledních, zbývajících pár set tisíc severoamerickýc h indiánů mohlo ještě povstat a vrátit si to, co jim bylo ukradeno. Ale jednu věc vím, náš osud je zcela nevyzpytatelný a nikdy nevíte, odkud a jak svůj záměr rozehraje!
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře