Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

POZVÁNKA: DEMONSTRACE PROTI ZATAHOVÁNÍ ČR DO CIZÍCH VÁLEK 10. 4. 2024

Národní demokracie spolupořádá demonstraci proti zatahování ČR Fialovou vládou a prezidentem Pavlem do války na Ukrajině. Protest začne 10. 4. 2024 od 14:30 před Úřadem vlády – nábřeží Edvarda Beneše 4.

  • pozvanka-demonstrace-proti-zatahovani-cr-do-cizich-valek-10-4-2024

Tam se zformuje průvod, který pak půjde po trase: U Bruských kasáren – Chotkova – Badeniho – Milady Horákové – Tychonova, kde před vstupem do Ministerstva obrany (Tychonova 1) promluví několik řečníků k tématu nesouhlasu s
vysláním našich vojáků do války na Ukrajinu.

Přijděte říci naším válkomilům: Černochové, Řehkovi, Fialovi, Pavlovi, Lipavskému a dalším jasné NE pokusům o zatažení ČR do cizích válek!.

+ BONUS ---------------------------

ING. MIROSLAV KELNAR: VLÁDNÍ KOALICE SE BOJÍ PRAVDY A NAZÝVÁNÍ VĚCÍ PRAVÝMI JMÉNY

Rozhodnutí, které tu budu ve svém článku kritizovat, sice nepřijala česká vláda, ale Magistrát města Prahy, avšak složení vedení Magistrátu v zásadě kopíruje sestavu současné vlády, a tak se tam kopíruje do rozhodnutí Magistrátu taktéž v plné míře i ta současná vládní politika. Takže si nepřipadám být tak daleko od zdroje nepravostí, když tu dám na pranýř skandální rozhodnutí přijaté na pražském Magistrátu kolem mé žádosti o registraci jedné konkrétní demonstrace a tuto kritiku vztáhnu i na současnou vládu.

Podstatou mé rozezlenosti na Magistrát, potažmo na českou vládu, je to, že jsem podal na tento městský orgán žádost o registraci demonstrace na den 3. 4. 2024 s místem konání před Úřadem vlády na Praze 1, kdy primárním účelem tohoto shromáždění měla být kritika rozhodnutí Krajského soudu v Brně, kdy tento soud osvobodil ukrajinského vraha v kauze vraždy romského občana Nikolase v Brně z minulého léta.

Osvobozující rozsudek přijatý tímto brněnským orgánem tzv. „práva a spravedlnosti“, jak zajisté všichni cítíme, je opět jako vždy za této vlády, jen plněním polických instrukcí vládní Pětidemolice. A chtěl jsem využít této demonstrace, i k tomu, abych kromě kritiky rozhodnutí Krajského soudu v Brně také předestřel svůj názor, že ukrajinská vláda podporuje terorismus, a to jak ve světle upálení občanů Oděsy v Domě odborů v Oděse v roce 2014, a dále pak nám zajisté na mysli vytane případ nastražené bomby v autě ruské redaktorky Darji Duginové v Moskvě. A za připomenutí také stojí vraždy různých ukrajinských novinářů (třeba ten poslední případ zlikvidovaného novináře chilského původu Gonzala Liry), na kterých má podíl ukrajinská vláda, a když už ne přímo fyzický, tak alespoň tím, že brání vyšetřování těchto případů a popohnání vrahů před soud.

Nevím přesně, co bylo důvodem pro zákaz pořádat tuto moji demonstraci před Úřadem vlády, zdali to, že jsem ukrajinského vraha nazval vrahem, a nebo to, že jsem chtěl hovořit i o teroristických aktivitách Ukrajiny, jak jsem je zmínil výše. Pokud se týká té vraždy Roma v Brně, tak tento hyenistický čin v Brně nebyl přece jen jeden jediný násilný útok Ukrajinců na naše občany.

Pro připomenutí, nedávno byli u soudu v Klatovech v podstatě taktéž osvobozeni dva Ukrajinci, kteří v Klatovech napadli Čecha a zmlátili ho tak brutálně, že mu prokopli lebku, a ti pak odešli od soudu jen s tzv. probačním obdobím; dále je to případ pokusu o vraždu té dívky v Plzni, na který svou brutalitou provedení se nedá hned tak zapomenout.

Takže proti takovýmto skandálně nízkým rozsudkům pro Ukrajince musím jako Čech protestovat, až příliš mi to připomíná období 3. říše u nás, kdy mohli Němci páchat kriminální činy proti našim občanům bez toho, aby byli postiženi. Já mám jeden takový případ přímo v rodině, kdy se Němec za války dopustil proti mému příbuznému kriminálního činu, ale nebyl za to vůbec stíhán, protože byl Němec.

Jak jsem zmínil, nevím přesně, co se Magistrátu na moji žádosti o registraci shromáždění na den 3. 4. 2024 nelíbilo, ale tak nějak podvědomě cítím, že ten pravý důvod, proč se nechce, aby se veřejně mluvilo o těchto kriminálních činech Ukrajinců u nás, jsou Klánovice, kde možná cítíte stejně jako já, že nám tato vláda lže.

Já toto rozhodnutí Magistrátu v Praze ohledně zákazu konání mé demonstrace dne 3. 4. 2024 u Úřadu vlády vnímám jako součást nově spuštěné „protidezolátské“ kampaně a nového kola špionománie, jak se zde zase rozjelo pod kuratelou Koudelky z BIS další kolo protiruské nenávisti v souvislosti s nějakými agenty zde apod. A jak vidíte, za šíření nenávisti tu není podezříván Koudelka a Fiala, ale jsem tu podezříván já, když tu chci na rozdíl od Koudelky a Fialy hovořit o konkrétních prokázaných událostech.

Jen tak mi ta poslední chvilka protiruské nenávisti připomněla, když policie za Babiše ukrývala v hluboké ilegalitě řeporyjského čuníka, Koláře a Hřiba, prý, aby je nemohli rušní agenti zlikvidovat ricinem, a už to jede zde nanovo. Tak předpokládám, že na USA ambasádě opět uznali, že si tu Češi začali příliš otevírat huby, a že je na čase, aby jich pár přes tu hubu dostalo. A proto byl pověřen věrný slouha protičeských zájmů Koudelka, aby opět vytáhl z klobouku nějaký ten kousek z repertoáru svých špinavostí.

Musím ale dodat, že nespravedlnost v každé společnosti sahá jen do té hranice, kam sahá zbabělost toho daného národa. A že si dnes tento režim u nás dovolí vydat zprošťující obvinění u ukrajinského vraha z Brna, a na druhé straně odsoudit Tomáše Čermáka za nějaké verbální vyjádření na webu na 5,5 roku do basy, to je především vizitka o našem národě jako takovém, o míře jeho zbabělosti a kolaborace.

Já, protože nemám od slov k činu daleko, tak jsem hned po přijetí tohoto soudního rozhodnutí na Krajském soudu v Brně sedl a napsal jsem rozhořčený dopis na onu předsedkyni senátu v Brně, byla to nějaká JUDr. Dita Řepková, která dala tento skandální zprošťující verdikt. A napsal jsem dopis i na Ministra spravedlnosti Blažka a oběma jsem popsal mimo jiné i případ posledního fyzického napadení mé osoby, ke kterému došlo 29. 10. 2023 v Kauflendu.

Zde v Kauflendu jsem byl onoho dne 29. 10. 2024 při nakupování napaden vzteklým idiotem po nějaké výměně slov, a tomu se bohužel podařilo při útoku na mě a při naší následné tvrdé rvačce na pěsti mě srazit na zem, kdy jsem si vymknul pravou ruku z ramenního kloubu a zlomila se mi kost v pravém rameni.

A víte, jak popsal vyšetřovatel tento konflikt v Kauflendu, když žádal u mého ortopeda o moji zdravotní dokumentaci v rámci vyšetřování této kauzy? Že jsem prý při této rvačce, kde létaly pěsti sem a tam, upadl já sám jen tak bez cizího zavinění, a přitom jsem si vymknul pravou ruku z kloubu a zlomil jsem si tu kost v rameni. A vyšetřovatel se ještě zeptal rafinovaně mého ortopéda, jestli se to takto mohlo stát, že jsem sám od sebe spadl a způsobil jsem si tuto újmu. Že se nezeptal ten vyšetřovatel v Kauflendu, kolik měli za posledních 10 let takovýchto případů, kdy tam někdo z nakupujících jen tak sám od sebe upadl na rovné zemi a zlomil si kost v rameni a vykloubil ruku.

Ano, vážení, je to opět naprosto zřejmá manipulace s kriminálním činem fyzického napadaní s ublížením na zdraví, a přitom ten vyšetřovatel měl záznamy ze 3 kamer z toho Kauflendu na Praze 4. Je na pováženou, že si takto jeden konkrétní vyšetřovatel dovolí zmanipulovat vyšetřování ve zcela jasném případě zmonitorovaném kamerami. To se vůbec nebojí, že si budu stěžovat třeba na GIBS, a že mu odtud přijde nějaká kontrola? Asi se nebojí, já už měl několik takových případů, kdy policejní kontrolní orgán dá nakonec za pravdu tomu policistovi, na kterého jsem si stěžoval. Já už totiž pochybuji, že u policie jednou narazím na nějakého opravdu čestného policajta, co má charakter.

Předpokládám, že asi podobným způsobem proběhlo i to vyšetřování vraždy v Brně, polovinu případu zmanipulovala policie při vyšetřování a polovinu případu pak zmanipulovala soudkyně ve svém rozhodnutí. A podle tohoto vzorce to vypadá, že nakonec za to mé napadení v Kauflendu budu odsouzen já sám. A zdůvodnění bude, že jsem si vykloubil to rameno již před Kuaflendem, a že jsem pak v Kauflendu vyvolal záměrně hádku, abych ty svoje fyzické újmy mohl svést na nějakého jiného nebohého nakupujícího. Není vám z těchto zlotřilostí, vážení, na zvracení? Mně tedy ano.

Ing. Miroslav Kelnar, člen Národní demokracie a kandidát do EP za Alianci za nezávislost ČR

Zdroj: https://narodnidemokracie.cz/ing-miroslav-kelnar-vladni-koalice-se-boji-pravdy-a-nazyvani-veci-pravymi-jmeny/

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#3 Drak 2024-04-04 11:51
Demonstrace a petice jsou nanic. Na tyhle zmetky, kteří si zprivatizovali republiku pomůže je tvrdé násilí.
Citovat
#2 Kotlár 2024-04-04 08:48
Cituji miroslav petr:
Už dávno neplatí pomáhat a chránit, ale udávat a mlátit. Z české policie se tak stalo české gestapo.

Také to tak vnímám. A také umějí křivě vyšetřovat zabití. Šít boudy na nevinné. Když se na ně někdo obrátí v jednoduché věci sjednání pořádku, oboří se na poškozeného úplně podobně, jako vachmajstr ve Švejkovi na babu, když chtěla nějakou tu zlatku. To přesně je jejich poloha, kterou dobře znám.
Citovat
#1 miroslav petr 2024-04-03 12:03
Už dávno neplatí pomáhat a chránit, ale udávat a mlátit. Z české policie se tak stalo české gestapo.
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře